top of page

Τεχεράνη • 25 Δεκεμβρίου 2014

Στην Τεχεράνη πήγαμε με οδηγία να απελευθερώσουμε τις γυναίκες, γιατί οι γύναικες φορούν μαντήλα που καλύπτει τη Σοφία τους και ταυτόχρονα να δώσουμε εντολή να πέσει η Μέκκα.

Αυτό μας παραξένεψε, γιατί η Μέκκα βρίσκεται στα Αραβικά Εμηράτα. Όμως, οδηγηθήκαμε σ’ ένα μοναστήρι, οπού εκεί μας προϋπαντήσανε και μας καλωσορίσανε λέγοντάς μας ένα μύθο…

Όταν ο οδηγός μας πήγαινε σε αυτό το μοναστήρι έξω από την Τεχεράνη, χωρίς να γνωρίζει το λόγο της δική μας επίσκεψης, μας είπε το μύθο οτί δύο με άσπρα θα μπουν μέσα να το ευλογήσουν. Το μοναστήρι δημιουργήθηκε από κάποιον που είδε ένα όραμα με το οποίο οδηγήθηκε στην έρημο και βρήκε μία μεγάλη κασέλα με λίρες. Του ειπώθηκε “πάρε αυτά τα λεφτά και θα φτιάξεις ένα Ναό και όταν θα είναι έτοιμη η ανθρωπότητα, δύο με λευκά θα έρθουν να τον ευλογήσουν”.

Όταν μπήκαμε λοιπόν στο μοναστήρι, μας προϋπαντήσανε τρεις καλόγριες που ήταν στον κύκλο της Παναγίας, αναγνώρισαν τη Χριστίνα και την αγκάλιασαν. Στη συνέχεια η μία από αυτές, μας οδήγησε σε μια κρύπτη, χωρίς εμείς να της πούμε τίποτα, οπού ηπήρχε ένα πηγάδι. Το πηγάδι αυτό, είπε οτί είναι τόσο βαθύ που μέσα από την έρημο ενώνεται με τη Μέκκα. Τότε, εμείς καθίσαμε στην άκρη του πηγαδιού και δώσαμε εντολή να γκρεμιστεί η Μέκκα οπού ο συμβολισμός είναι το γκρέμισμα των θρησκειών.






15 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page